Kulturfagene

Kulturfagene En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,77 MB
FILNAVN
Kulturfagene.pdf
ISBN
3218734612040

BESKRIVELSE

Boka gir ei praktisk og ei teoretisk innføring i kulturfeltet. Den går gjennom kunst og kulturbegrepenes historie, forklarer sentrale kulturanalytiske begrep, analyserer samtidas kunst- og kulturliv og ser på den offentlige politikk og forvaltning som er rettet inn mot kultursektoren. Boka er beregnet på studenter innen kulturstudier.

På grunn av koronavirus er Selbu kulturskole anbefalt å vente med å gjenåpne til alle grunnskoleelever er tilbake på skolen. Vi kommer med informasjon så snart vi vet når vi kan åpne for undervisning på skolen igjen. Tarald Rasmussen (født 28.

På debattkvelden ble det også presentert gode eksempler på hvordan kunst- og kulturfagene kan bidra. Da trenger vi flere lærere med kompetanse innenfor kunst- og kulturfagene. I tillegg bør vi ta innover oss anbefalingene fra DICE-undersøkelsen: Alle elever bør ha jevnlig opplæring i drama og teater, fastsatt gjennom de nasjonale læreplaner, og lærere bør ha utdanning innenfor drama og kunnskap om hvordan drama og teater kan føre til mer og bedre læring i skolen. Økonomi er en ekskluderende faktor, og med dette ville vi kunne eliminere økonomi som et hinder for barnefamilier til å la sine barne- og unge ta del i opplæring i kunst- og kulturfagene. Kunst- og kulturfagene representerer et vidt spekter av språk.

RELATERTE BØKER