Lengsel etter penger

Lengsel etter penger - Jan Mehlum | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Mehlum
DIMENSJON
9,16 MB
FILNAVN
Lengsel etter penger.pdf
ISBN
1003965351531

BESKRIVELSE

Penger gjør en forskjell. En fredelig familiefar med anstrengt økonomi, en attraktiv samboer med ønske om noe bedre. Alt skal endre seg når meldingen om den store gevinsten kommer fra Norsk Tipping. Men ingenting blir som forventet. Han har en skjult fortid, hun et hemmelig liv. Og noen der ute gjør hva som helst for penger. Den kritikerroste Rivertonprisvinneren Jan Mehlum sender den unge læreren ut i et dramatisk kappløp, inn i Oslos mørkeste bakrom, til en kamp han bare må vinne. Hvor langt er et menneske i stand til å gå når det kreves? "Lengsel etter penger" er en skremmende thriller om et mareritt som kunne ha rammet oss alle.

Denne gangen tiltalte egentlig ikke omtalen meg noe særlig, men i mangel av noe annet å lese, valgte jeg da denne. Lengsel er 7 bokstaver langt og inneholder 2 vokaler og 5 konsonanter. For info som ikke er relatert til kryssord, så kan du slå opp lengsel i ordboka..

Alt skal endre seg når meldingen om den store gevinsten kommer fra Norsk Tipping. Kjøp Lengsel etter penger fra Bokklubber Penger gjør en forskjell. En fredelig familiefar med anstrengt økonomi, en attraktiv samboer med ønske om noe bedre.

RELATERTE BØKER