Min mor har en saks i ryggen

Min mor har en saks i ryggen - Unni Lindell | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unni Lindell
DIMENSJON
3,81 MB
FILNAVN
Min mor har en saks i ryggen.pdf
ISBN
1488796669393

BESKRIVELSE

19 underholdende krimnoveller. Det spennes tråder mellom vanlige mennesker i hverdagslige miljøer, men den tilsynelatende harmonien glir fort over i en underliggende uhygge. Og alt bygger seg opp mot klimaks! Noen historier vil kanskje sjokkere deg!

Vi møter vanlige mennesker i hverdagslige miljøer, men den tilsynelatende harmonien glir fort over i en underliggende uhygge. Gunnar Staalesen sier at Unni Lindell er en av få krimforfatterne som fremdeles kan lure og overraske ham. Unni Lindell begynte sin krimkarriere med noveller.

Vi har følgende formater tilgjengelige: CD, Heftet, E-bok | 9788242170743 Kjøp Min mor har en saks i ryggen fra Bokklubber 19 underholdende krimnoveller. Det spennes tråder mellom vanlige mennesker i hverdagslige miljøer, men den tilsynelatende harmonien glir fort over i en underliggende uhygge.

RELATERTE BØKER