F-ordet; 155 grunner til å være feminist

F-ordet; 155 grunner til å være feminist - Marta Breen, Madeleine Schultz, Jenny Jordahl | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marta Breen, Madeleine Schultz, Jenny Jordahl
DIMENSJON
5,16 MB
FILNAVN
F-ordet; 155 grunner til å være feminist.pdf
ISBN
6587712841270

BESKRIVELSE

En ny feministisk bølge er over oss! I denne boka får du alt du trenger å vite om f-ordet. Madeleine Schultz, Marta Breen og Jenny Jordahl har på hvert sitt vis vært markante bidragsytere i den feministiske debatten. I denne boka gir de deg gode tips til hvordan møte typiske argumenter og klisjeer i debatten om likestilling. Samtidig forsøker de å peke ut en retning for dagens feminisme. «F-ordet» er en morsom og politisk selvhjelpsbok for deg som lurer på om du er feminist, eller som bare vil få bekreftet at du har rett. Madeleine Schultz (f. 1986) er journalist i debattredaksjonen i Dagbladet og grunnlegger av bloggkollektivet underarbeid.com. Marta Breen (f. 1976) er journalist og forfatter med _ re bøker bak seg, blant annet «Rosa streker, røde tall» (Manifest, 2011) og «Født feminist» (Gyldendal, 2014). Jenny Jordahl (f. 1989) er designer og illustratør, og står bak den populære tegneserien «Livet blant dyrene» som har blitt publisert i Aftenposten.

Marta Breen; Madeleine Schultz; Jenny Jordahl. En ny feministisk bølge er over oss! I denne boka får du alt du trenger å vite om f-ordet.

155 grunner til å være feminist» gir vi deg forslag til hva du kan svare når du møter klisjefulle argument i debatten om likestilling. Samtidig som vi prøver å peke ut en retning for den nye femimistiske bølgen.

RELATERTE BØKER