Fra sender til mottaker

Fra sender til mottaker - Knut N. Stokke | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut N. Stokke
DIMENSJON
10,66 MB
FILNAVN
Fra sender til mottaker.pdf
ISBN
4551422769521

BESKRIVELSE

Boka gir en innføring i radiotransmisjon, dvs. bølgeutbredelse, antenner og kabler. Nivå: Noe forkunnskaper om elektrisitet og magnetisme.

Leveringsdato til vårt lager er bekreftet fra vår leverandør; Bestilt til lager, Ubekreftet leveringsdato. Med denne smarte Bluetooth-adapteren har du hendene frie når du kjører bil, og kan i tillegg høre på musikk fra din Android/iOS-enhet eller ta imot telefonsamtaler. Kobles til høyttaler eller headsett med ledning for å fikse en trådløs lø... I påvente av svar fra deg ligger sendingen på Postens tollager.

Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, ... Smart løsning for å sende lydsignaler trådløst fra TV eller stereoanlegg med lydutgang (hodetelefonutgang) til Bluetooth-hodetelefoner. Når søk med sender/mottaker er avsluttet, det vil si at du har treff med søkestanga på den skredtatte - sett skredsøkeren tilbake i sendemodus og bruk søkestanga.

RELATERTE BØKER