Økonomiske indikatorer

Økonomiske indikatorer - Thomas Hilmersen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Hilmersen
DIMENSJON
10,20 MB
FILNAVN
Økonomiske indikatorer.pdf
ISBN
6126093620689

BESKRIVELSE

Denne oppdaterte utgaven av Økonomiske indikatorer beskriver 50 av de viktigste indikatorene for deg som ønsker å forstå hvordan Norges økonomi fungerer, hvordan aksje-, valuta- og boligmarkedene påvirkes, og hvordan de korte og lange rentene utvikler seg.

To eksempler på objektive mål er arbeidsledighet og forekomsten av kroniske sykdommer, mens opplevelsen av ... Valg av indikatorer til «Slik har vi det - levekår og livskvalitet i Norge» Livsområdene og indikatorene vi har valgt ut til vår temaside om levekår og livskvalitet er i stor grad overlappende med det som er anbefalt internasjonalt og i Helsedirektoratets utredning. Pris: 458,-. innbundet, 2018.

Selvfølgelig er det mange flere, såvel som de som blir brukt av andre ledende økonomier (slik som Tyskland, Storbritatnnia, Japan, etc.). Alle økonomiske indikatorer er dekket under ulike definerte kategorier. Verdensbanken: Verdensbanken gir mange nyttige økonomiske indikatorer for Tyskland, inkludert finere detaljer som grunnskoleopptak, etc.

RELATERTE BØKER