Å være underveis

Å være underveis - Rune Fritz Nicolaisen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rune Fritz Nicolaisen
DIMENSJON
12,52 MB
FILNAVN
Å være underveis.pdf
ISBN
4962221181623

BESKRIVELSE

Med denne boka får vi en introduksjon til Heideggers liv og tenkning. Med åpent sinn fører forfatteren oss inn i Heideggers tekster, hans språk og hans verden. Har ordforklaringer, litteraturliste og stikkordregister.

Dette åpner for mer spontan og improvisert reiseatferd , der reiseruter endres og justeres i takt med informasjon en mottar underveis (Line et al., 2012). Følg med på læringen underveis. For å kunne gi elever og lærlinger god underveisvurdering, må du som lærer eller instruktør vite hvor de er i sin læringsprosess.

Å leve er en reise og som andre reiser vil også landskapet skifte. Noen ganger er terrenget lett, som på en åpen slette hvor sikten er god.

RELATERTE BØKER