Siste natt i Twisted River

Siste natt i Twisted River - John Irving | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Irving
DIMENSJON
11,39 MB
FILNAVN
Siste natt i Twisted River.pdf
ISBN
1440153214401

BESKRIVELSE

Siste natt i Twisted River er enda en burlesk, overdådig og original roman fra den store amerikanske fortelleren.I 1954, i bakrommet på en liten kafé, i en liten by i New Hampshire, tar en engstelig 12-åring feil av kjæresten til den lokale politimannen og en bjørn. Både 12-åringen og faren hans må flykte fra småbyen, og forflytter seg i årevis mellom Boston, Vermont og Toronto, forfulgt av den uforsonlige politimannen. Den eneste vennen de har, er den eksentriske analfabeten og skogsarbeideren Ketchum."Skriften er barokk, burlesk, endog grotesk, og geografiske konstanter er New England og Iowa. Så har han usvikelig sans for splittede familier, skrivende mennesker, fribrytere, bjørner og avkuttede kroppsdeler. Siste natt i Twisted River, hans tolvte roman, er utvilsomt hans mest ambisiøse til nå." Terje Stemland, Aftenposten

roman. Den er, som mange av Irvings bøker, en tykk roman full av Irvings fantastiske beskrivelser av både mennesker og natur.

Jeg er en svoren fan av historiefortelleren Irving, men jeg har hatt større leseropplevelser med ham enn med Siste natt i Twisted River. Han leverer som forventet, ikke mer.

RELATERTE BØKER