Før flommen

Før flommen - Sigurd Falkenberg Mikkelsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigurd Falkenberg Mikkelsen
DIMENSJON
8,44 MB
FILNAVN
Før flommen.pdf
ISBN
6734513107277

BESKRIVELSE

Monsunregnet i august 2010 utløste den verste flommen i Pakistans historie og Taliban vant enda større støtte. Før flommen skildrer en reise som går gjennom noen av de mest politiske betente områdene i verden i tiden før den store katastrofen. Vi følger forfatteren på reiser til havnebyen Karachi i Pakistan, langs elven Indus og til Kabul i Afghanistan. Han har intervjuet Taliban, erfart det ekte jihad og truffet en mann som ikke har sovet på ti år. Mikkelsen lytter til beretninger, og ved å knytte dem sammen viser han hvordan krigen i Afghanistan i dag har forgreninger til Pakistan. Ikke bare befinner Taliban seg på begge sider av grensen mellom de to landene, men Pakistan er også en av USAs allierte i området, og Karachi den viktigste innskipningshavnen for krigsmateriell.

2) Rydd hagen og eiendommen for utemøbler og andre gjenstander som kan bli tatt av flomvannet. Slik sikrer du hus og eiendom før flommen. Flom kan gi store skader på bolig og eiendeler.

Dette er den tiden på året da diskusjonstemaet i min del av landet, er om det kan bli flom. Den gamle tommelfingerregelen sier at hvis våren kommer tidlig, så blir det ingen storflom i Øyeren. Storofsen var den store flom-katastrofen som rammet flere dalfører i Sør-Norge i juli 1789.Store arealer åker, eng og skog ble ødelagt, tusenvis av husdyr druknet og mange mennesker omkom under flommen.

RELATERTE BØKER