Livet

Livet - Keith Richards | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Keith Richards
DIMENSJON
9,86 MB
FILNAVN
Livet.pdf
ISBN
9664332501655

BESKRIVELSE

Som gitarist og låtskriver i Rollling Stones var Keith Richards med på å skape låtene som skaket verden, og han levde - og lever fortsatt - det ultimate rock' n roll-livet. Nå forteller endelig hovedpersonen selv om sitt stormfulle liv - fryktløst og uten filter. "Mannen vi trodde hadde glemt det meste, viser seg å være den beste fortelleren av dem alle." Aftenposten! Fartsfylt, humoristisk og selvironisk i formen, ført i et sprakende språk... den som er ute etter gode historier, har mye i vente." Dagbladet

Vi vandrer alle i mørket. Noen fordi de ikke ser med øynene, noen fordi de ikke ser med tankene.

kalt «den boken som alle har gledet sig til og ventet på i uker og måneder.» Historier fra livet Ektemannen forsvant seks uker etter bryllupet. 70 år senere får hun vite den overraskende sannheten Det var kjærlighet ved første blikk da Peggy og Billie møtte hverandre i 1944. Livet på jorda har en egen systematisk inndeling, som i all hovedsak ble utviklet av Carl von Linné.

RELATERTE BØKER