Natti natt, Babblarna

Natti natt, Babblarna - Anneli Tisell | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anneli Tisell
DIMENSJON
4,76 MB
FILNAVN
Natti natt, Babblarna.pdf
ISBN
4823742819723

BESKRIVELSE

Kom, vennen min, finn nå puten din. Ikke leke, tegne, tulle mer, du må legge deg, hvile en stund, ta en liten blund. Babblarna kryper ned i sengen, en etter en, og barnet hjelper til å legge dem.Teksten er basert på Babblarnas vuggesang, så dere kan også synge teksten i denne boken. Og nå er det på tide å sove selv også. Natti natti, god natt og sov godt!Babblarne-serien er laget for å gi bedre språkutvikling hos barn. Babblarna vekker nysgjerrighet og lyst til å lære, og gir en utmerket start til å utvikle språket tidlig. Når småbarn babler og leker, trener de aktivt på språklyder, språkmelodi og ulike ord.I disse bøkene får barnet en sentral rolle når dere leser - og de får gjette på hva som skal skje.

Ha ha ha, Sala Babola Sala Bim (Babola Sala Bim) Babblarna kryper ner i sängen en efter en, och barnet hjälper till att natta dem. Texten i boken baseras på Babblarnas vaggvisa, så det går också bra att sjunga bokens text om man vill.

Natti natti, god natt och sov gott. Godnattleksaken är också ett fint fodral till boken.

RELATERTE BØKER