F**k plast; 101 tips for å bli kvitt plast. Og redde verden

F**k plast; 101 tips for å bli kvitt plast. Og redde verden Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,40 MB
FILNAVN
F**k plast; 101 tips for å bli kvitt plast. Og redde verden.pdf
ISBN
8809086557596

BESKRIVELSE

Er du en av dem som ligger våken om nettene og tenker på de 51 billionene med plastartikler i havet? Ikke få panikk! Krigen mot plast har akkurat begynt. Alle krefter trengs for å redde kloden fra plasten - også dine. Og det er lett! Denne boken gir deg 101 enkle tips til hvordan du kan redusere plastforbruket og gi ditt bidrag til klodens fremtid.

Ved kjøp av The Ocean Bottle finansierer ... For å redusere problemet på sikt, må vi redusere forbruket av plast og mikroplastutslipp, både i næringssammenheng og hos forbrukeren. Om vi ikke tar grep, vil det ifølge World Economic Forum, være mer plast enn fisk i havet i 2050! Les også: Planet plast, ser vi en ende på problemet? Her er 10 tips som kan redusere plastforbruket ditt 1. F★★k plast : 101 tips for å bli kvitt plast.

2. Tenk på emballasje Kjøp og spis mer av det som ikke er pakket inn ... Fuck plast.

RELATERTE BØKER