Nightingales arv - ny forståelse

Nightingales arv - ny forståelse - Mette Karoliussen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mette Karoliussen
DIMENSJON
9,27 MB
FILNAVN
Nightingales arv - ny forståelse.pdf
ISBN
3512532189080

BESKRIVELSE

Denne boken gir en helt ny kobling mellom den gamle sykepleietradisjonen og den nye tverrfaglige helseforskningen. Boken går rett inn i undervisningen om sykepleiens faglige og vitenskapelige grunnlag og vil utvide perspektivet til alle sykepleiere i praksis.Arven fra Florence Nightingale er fremsynt og berikende, og for lite påaktet. Ny forskning om mennesker, helse og sykdom underbygger Nightingales sykepleieforståelse. I denne boken kobles denne nye forskningen direkte til Nightingale-tradisjonen på en måte som ikke er gjort tidligere. Humanøkologi, psykonevroimmunologi og kommunikologi blir her et nytt grunnlag for å forstå pasientens situasjon og sykepleierens rolle.Mette Karoliussen gir både teoretisk forankret innføring i tenkningen og konkrete eksempler på hvordan dette kan utøves i praksis. Her får du innsikt i hvordan sykepleie er en viktig terapeutisk tilnærming i pasientomsorgen, hvor pasientens tilstand og helbredende krefter står sentralt.Boken gir en spennende innføring i den nye helseforskningen og viser fornyende innsikt i hvor nødvendig sykepleie er for å fremme pasientens helse. Den viser en helt ny kobling mellom den gamle sykepleietradisjonen og den nye tverrfaglige helseforskningen.Boken har et gjennomgripende overordnet helhetsperspektiv på sykepleie som fag og praksis, og gir en basis for sykepleieren som gjør det lettere å orientere seg videre i faget.Målgruppen er sykepleiestudenter på bachelor- og masternivå. I tillegg vil også sykepleiere i praksisfeltet kunne ha stor glede av denne boken.

Boken går rett inn i undervisningen om sykepleiens faglige og vitenskapelige grunnlag og vil utvide perspektivet til alle sykepleiere i praksis. Arven fra Den spanske armada ebok - Scott Mariani .pdf. Atlas over fjerne øyer ebok - Judith Schalansky .pdf.

Boken går rett inn i undervisningen om sykepleiens f... Nightingales arv - ny forståelse: sykepleiens kjerne; verdier, intensjon og … Av Mette Karoliussen Forlag Gyldendal akademisk ISBN 9788205415690 Utgitt 2011, Myk perm. Ikke riktig utgave? Prøv å søke etter flere utgaver. Pris: 414,-.

RELATERTE BØKER