Norsk forsvarshistorie. Bd. 3

Norsk forsvarshistorie. Bd. 3 - Rolf Hobson, Tom Kristiansen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rolf Hobson, Tom Kristiansen
DIMENSJON
3,36 MB
FILNAVN
Norsk forsvarshistorie. Bd. 3.pdf
ISBN
8229562534683

BESKRIVELSE

Norsk forsvarshistorie er i fem bind og tar for seg historien om Norges forsvar fra vikingtiden og frem til år 2000. Verket tar sikte på å dekke alle viktige sider ved forsvarets historie, med særlig vekt på sivilmilitære forhold og den sentrale forsvarsledelsen. Dette tredje bindet tar for seg de valg og utfordringer den øverste politiske og militære ledelse stod overfor i perioden 1905-1940. Har noter, litteraturliste og register.

Verket tar sikte på å dekke alle viktige sider ved forsvarets historie ... Pris: 217,-. innbundet, 2008.

Verket tar sikte på å dekke alle viktige sider ved forsvarets historie, med særlig vekt på sivilmilitære forhold og den sentrale forsvarsledelsen. Norsk forsvarshistorie er i fem bind og tar for seg historien om Norges forsvar fra vikingtiden og frem til år 2000. Verket tar sikte på å dekke alle viktige sider ved forsvarets historie, med særlig vekt på sivilmilitære forhold og den sentrale forsvarsledelsen.

RELATERTE BØKER