Flink drage

Flink drage - Bjørn Ousland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn Ousland
DIMENSJON
6,66 MB
FILNAVN
Flink drage.pdf
ISBN
3137282497023

BESKRIVELSE

Pelle ønsker seg en drage. På juleaften er han veldig spent og glad. Men drager må ha masse mat og mosjon, for ikke snakke om livsfarlige tannstell.Selv om Pelle til tider kunne ønske seg å bytte ut dragen med en hund, er det noen fordeler med å eie en ekte drage ...Denne utgaven av Flink drage du kan fargelegge selv!Løveunge - Små og fargerike bildebøker med morsomme historier, fortalt med lite tekst, det er kun én setning på hver side. Løveungene er perfekte bøker for de aller ferskeste leserne. 4-7 år.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, Heftet | 9788202542078 Pelle ønsker seg en drage. På juleaften er han veldig spent og glad.

På juleaften er han veldig spent og glad. Men drager må ha masse mat og mosjon, for ikke snakke om livsfarlige tannstell.

RELATERTE BØKER