Leve mer, gruble mindre!

Leve mer, gruble mindre! - Kjersti Balle Tharaldsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjersti Balle Tharaldsen
DIMENSJON
12,94 MB
FILNAVN
Leve mer, gruble mindre!.pdf
ISBN
4909633071009

BESKRIVELSE

Leve mer, gruble mindre! består av denne arbeidsboken, en hovedbok i e-bok-utgave og en voksenveileder. Arbeidsboken og e-boken er skrevet for ungdom og til ungdom. Målet er å lære ungdom og unge voksne å være mer til stede i egne liv, og slik takle livets mange utfordringer bedre. Leve mer, gruble mindre! er basert på mestringskonseptet Oppmerksom mestring som presenterer oppmerksomt nærvær (mindfulness) som et hensiktsmessig utgangspunkt for å styrke egne mestringsevner. Etter en presentasjon av oppmerksomt nærvær vil du lære hvordan du kan takle ulike former for påkjenninger, lære mer om følelseslivet ditt, og hvordan du kan kommunisere på en god måte med de rundt deg. Hovedbudskapet er at det kun er du som har ansvar for ditt eget liv og hvordan du vil leve det, og disse bøkene vil kunne gi deg noen redskap til å mestre livet ditt på best mulig måte.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Leve mer, gruble mindre! består av denne hovedboken, en arbeidsbok og en voksenveileder. Hovedboken og arbeidsboken er skrevet for ungdom og til ungdom.

Tharaldsen er utdannet sosialantropolog og pedagog. I 2012 forsvarte hun sin doktorgradsavhandling Mindful coping, hvor hun presenterer oppmerksomt nærvær (mindfulness) som viktig for mestringsprosessen. Leve mer, gruble mindre! Voksenveileder Leve mer, gruble mindre! Arbeidsbok Leve mer, gruble mindre! Hovedbok e-bok.

RELATERTE BØKER