Mobbing på digitale arenaer

Mobbing på digitale arenaer - Øystein Samnøen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øystein Samnøen
DIMENSJON
6,38 MB
FILNAVN
Mobbing på digitale arenaer.pdf
ISBN
4131586381386

BESKRIVELSE

Det viktigste foreldre og fagpersoner trenger å vite om digital mobbing - og hvordan man kan avdekke, håndtere og forebygge både på hjemmebane og i skolen.Boka gir nyttig informasjon om følgende temaer: Barn og unges bruk av sosiale medier. Hva er digital mobbing, og hvordan opplever barn og unge denne mobbeformen? Hvor utbredt er digital mobbing blant barn og unge? Hvordan kan foreldre og fagpersoner oppdage, håndtere og forebygge digital mobbing? Hva sier norsk lov om digital mobbing, trakassering, trusler og ulovlig bildepublisering? Hvor kan man henvende seg for å få hjelp? Boka inneholder også en rekke samtalepunkter og oppgaver som kan benyttes både hjemme og i skolen for å forebygge mobbing på nett og mobil.Mobbing på digitale arenaer er lettlest, og gir mange gode eksempler, praktiske råd og nyttige tips.

Denne boken er skrevet av forfatter Øystein Samnøen. Og denne forfatteren skuffer aldri! Digital mobbing er en forholdsvis ny og alvorlig form for mobbing som foregår via Internett eller mobiltelefon.

Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven Forventet leveringstid: 1-3 arbeidsdager Selges av Adlibris 4,2 / 5 med 2822 vurderinger. ... Pris: 293,-.

RELATERTE BØKER