Uventet og ubedt

Uventet og ubedt - Jan-Olav Henriksen, Kathrin Pabst | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan-Olav Henriksen, Kathrin Pabst
DIMENSJON
7,53 MB
FILNAVN
Uventet og ubedt.pdf
ISBN
9257596202690

BESKRIVELSE

Erfaringene kan være noe som skjer eller kommer til helt uten at det er på deres eget initiativ, og derfor fremstår som uventet eller ubedt: Helbredelse uten hjelp av legevitenskap, erfaringer av dødes nærvær, uro i hus, visjoner av engler, og av andre skikkelser. Noen ganger er dette skremmende, og andre ganger til trøst. Alt dette finnes i Norge i dag, i det moderne, sekulariserte og opplyste samfunnet vi lever i. Det skjer med alle typer mennesker: med professorer og fyrvoktere, med leger og sekretærer, med prester og prinsesser. Det skjer med mennesker som har, eller har hatt, kristen tro, og ikke bare i det 'alternativreligiøse feltet'. Dette krever at vi tenker på nytt om forholdet mellom tradisjonell religion og slike erfaringer. Denne boken løfter frem utfordringene slike erfaringer representerer for fag som vanligvis har forvaltet dem: teologi, religionsvitenskap og etnologi.

Lagerstatus Sendes i løpet av 1-2 arbeidsdager Utgivelsesår 2013 Sider 206 ... Erfaringene kan være noe som skjer eller kommer til helt uten at det er på deres eget initiativ, og derfor fremstår som uventet eller ubedt: Helbredelse uten hjelp av legevitenskap, erfaringer av dødes nærvær, uro i hus, visjoner av engler, og av andre skikkelser. Kjøp Uventet og ubedt fra Bokklubber Erfaringene kan være noe som skjer eller kommer til helt uten at det er på deres eget initiativ, og derfor fremstår som uventet eller ubedt: Helbredelse uten hjelp av legevitenskap, erfaringer av dødes nærvær, uro i hus, visjoner av engler, og av andre skikkelser. Disse hendelsene skjedde uten eget initiativ, og fremsto derfor for de impliserte som uventet og ubedt. Forfatterne har villet formidle de sterke opplevelsene uten å stille seg til doms over fenomenene.

fra Menighetsfakultetet i 1982 og mag.art. i filosofi ved Universitetet i Oslo i 1984.

RELATERTE BØKER