Fra jordbærskuffer & transkap

Fra jordbærskuffer & transkap - Anne Zooey Lind | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Zooey Lind
DIMENSJON
6,82 MB
FILNAVN
Fra jordbærskuffer & transkap.pdf
ISBN
6390870709193

BESKRIVELSE

Anne Lind (født 1948) har tidligere utgitt den episk-lyriske samlingen Hjemheim A/S (Gyldendal 1980) og haikudikt-samlingen Haiku à la Zooey (Forlaget Kristiansen 2007). Hun tilbrakte barndommen i Ames, Iowa, USA og ungdommen i Oslo. Siden 1975 har hun vært bosatt på Lista i Vest-Agder. Under kallenavnet Zooey har Anne Lind vært en aktiv deltaker i Diktkammeret på dagbladet.no i en årrekke, og hun har flere ganger blitt kåret til månedens poet her. I tillegg har flere av diktene hennes vært trykket i Dagbladet. Med sin originalitet, modernitet og språklige lekenhet og dyktighet fremkaller hun melankolien og nostalgien i sine dikt om blant annet barndomsår i 50-tallets USA. I tillegg er det ikke minst humor som preger diktningen hennes, noe dikttitler som "Jeg bor i en dusj. Den heter Bergen" og "Nyheten om at Tellus er et nylagt egg..." vitner om. Vi kan bare ønske alle lesere god fornøyelse!

Handlekurven er tom! Hjelper deg med å legge et stabilt grunnlag uten å grave eller støpe! Varmforsinket jordanker som skrus ned i bakken og har et stolpefeste av U-type. Sammenlign Fjern alle produktene fra sammenligning . Innredning til skap og skuffer - kjøkken.

mai 1948) er en norsk forfatter.. Bibliografi.

RELATERTE BØKER