Motangrep

Motangrep - Alastair MacNeill | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alastair MacNeill
DIMENSJON
6,10 MB
FILNAVN
Motangrep.pdf
ISBN
6162537279424

BESKRIVELSE

Motangrep er en uhyggelig bok, drivende fortalt og mer realistisk enn man skulle ønske...Frankie Genno drømmer om det store kuppet, de store pengene. Men raidet mot banken blir en katastrofe som ender med mordet på en politimann og mange år bak murene. I sytten år holder han hevnen over Anne Stratton levende, kjæresten som sviktet ham og tystet politiet.Politiet har gitt Anne Stratton ny identitet, og tatt henne inn i et program for vitne beskyttelse. Hun heter Sarah nå, er bosatt i New Orleans, har en god jobb, er gift og har en datter. Det er datteren som gjør henne ekstra sårbar når Genno nærmer seg. Og hun vet at han nærmer seg - mordet på en nær forbindelse bekrefter dette.Oversatt av Ragnar AschimOriginaltittel: Counterplot

Motangrep. Varenummer: 1042258 / Produktnr.: 9788202277376 9788202277376.

Det hvite hus' advokat Pat Cipollone holdt åpningsinnlegget da det lørdag var forsvarets tur til å prosedere i riksrettssaken mot president Donald Trump. Foto: AP/NTB scanpix. Definisjon av motangrep i Online Dictionary.

RELATERTE BØKER