Rått parti

Rått parti Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,37 MB
FILNAVN
Rått parti.pdf
ISBN
6999907757353

BESKRIVELSE

Året er 1992. En norsk familie hygger seg på bilferie i Nord-Italia. Mafiaen vil bruke dem som kurér for smugling av et parti narkotika til Skandinavia. En kurant operasjon. Vettskremte nordmenn, flyttbare og uten motstandskraft, som brikker i et enkelt puslespill. Lett match, tror mafiaen. De glemmer noe vesentlig: "Never push a man too far!". Den planlagte "Operasjon nord" utvikler seg slett ikke som planlagt. I stedet blir det en kamp på liv og død med bil gjennom tre stater. Høk over høk i et livsfarlig spill. Hvem bedrar hvem?En underholdende, underfundig og råspennende beret-ning om begjær, angst, lidenskap og død, skrevet i klas-sisk hardkokt stil.Forfatteren er født i 1952, utdannet jurist. Etter en del tid i offentlig forvaltning, bl.a. som politifullmektig, drev han i mange år egen advokatpraksis. I god nostalgisk ånd har han stadig sans for de gamle helter: Morgan Kane og Clint Eastwood, foruten den italienske filmregissøren Sergio Leone. "Rått parti" er hans debut.

Råde må glemme dette og gå videre! 7 - 0 Mange Råde ... Pris: 163,-. heftet, 2014.

Forsvarsadvokaten hans, Marta Richter, har nettopp levert sitt sluttinnlegg, og det er nesten garantert at juryen vil finne tiltalte "ikke skyldig". Rått parti - eller... Se den utrolige duellen her: Benny Christensen.

RELATERTE BØKER