Tilvirkningskontrakter

Tilvirkningskontrakter - Knut Kaasen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Kaasen
DIMENSJON
8,68 MB
FILNAVN
Tilvirkningskontrakter.pdf
ISBN
5558954294878

BESKRIVELSE

Virksomheten på norsk kontinentalsokkel har hatt betydelig innflytelse på utviklingen av norsk kommersiell kontraktspraksis, også utover offshoresektoren. Ved siden av kommentarer til standardene inneholder denne boken mye alminnelig kontraktsrett relevant for komplekse tilvirkningsprosjekter. NTK 15, NTK MOD 15 og NF 15 kommenteres utførlig i et praktisk perspektiv. Boken gir en grundig redegjørelse for sentrale elementer i standardkontrakter, bl.a. reglene om fremdrift, kontraktsbrudd, endringer og samvirket mellom partene om oppfyllelsen. Den er rettet både mot studenten som skal forstå avanserte tilvirkningskontrakter og mot praktikeren som trenger et oppslagsverk.Knut Kaasen har deltatt i utviklingen av de standardiserte petroleumskontraktene fra 1984, i de senere år som oppmann. Han har erfaring fra forskjellige sider av feltet, og er fra 1989 professor ved Universitetet i Oslo.

Skatt. Spørsmål: Ved inntektsligningen skal byggmesteren beskatte tilvirkningskontrakter etter fullført kontrakt-metode, jf.

15(1), s 48- 70 Kaasen, Knut (2009). Formalisme i komplekse tilvirkningskontrakter, I: Torsten Iversen (red.), Festskrift til det Danske Selskab for Byggeret.

RELATERTE BØKER