Forbudte følelser

Forbudte følelser - Annikki Øvergård | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Annikki Øvergård
DIMENSJON
3,75 MB
FILNAVN
Forbudte følelser.pdf
ISBN
5651992502048

BESKRIVELSE

Anna blir konfrontert med Jo-Persas mørke hemmelighet i Kristiania da hun møter Renate, som åpent innrømmer at hun venter barn med den gamle lasskjøreren. Anna vil for alt i livet holde fast ved sin Johan, men kan ikke hjelpe for at Søren stadig dukker opp i tankene hennes. Nå som Johan sto der og smilte lykkelig til henne, fikk hun et stikk av dårlig samvittighet. Tanken på at barnløsheten kanskje kunne skyldes Johan, ville ikke helt slippe taket. Hvordan kunne hun tenke den slags tanker om ektemannen sin? Hvilken rett hadde hun til å bebreide ham, om det så bare var i hodet?

Boka Hemmelige hytter er en potensiell klassiker, skriver UTEs bokanmelder. Av: Sigurd Rønningen.

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok | 9788202407650 Forbudte følelser Stor takk til Martin A. Ørmen, som i sitt innlegg 21.

RELATERTE BØKER