Hva er det med mor

Hva er det med mor - Vigdis Hjorth | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vigdis Hjorth
DIMENSJON
8,36 MB
FILNAVN
Hva er det med mor.pdf
ISBN
3537517427784

BESKRIVELSE

Mari, som er i tenårene, får høre: "hva slags mor har du egentlig?" Det er nettopp det hun prøver å finne et svar på. Gjennom dette morsportrettet blir vi konfrontert med spørsmålet om hvilket ansvar vi har for oss selv, og for hverandre. En gang, da jeg var mindre, sa jeg til henne at hun nesten var perfekt, at det bare var en ting. At hun ville vært perfekt hvis det ikke var for det. Det er ikke ditt, sier hun. Driter jeg meg ut, har det ingenting med deg å gjøre. Du behøver ikke like meg. Ikke forsvare meg. Du kan ta avstand fra meg. Du kan si: Mora mi er teit. Jeg forakter henne. Du kan si: Moren min drikker. Til venner, lærere, alle, hvem som helst, det er din rett, meg gjør det ingenting.

En datter som i tenårene forsøker å finne ut hva slags mor hun egentlig har, hvordan moren påvirker henne med alkoholforbruket sitt og hva Mari egentlig føler rundt det å ha ei mor som som ikke akkurat er som alle andre mødre. Mari, som er i tenårene, får høre: "Hva slags mor har du egentlig?" Det er nettopp det hun prøver å finne et svar på. Gjennom dette skånselløse morsportrettet blir vi konfrontert med ... Kjøp 'Hva er det med mor, roman' av Vigdis Hjorth fra Norges raskeste nettbokhandel.

Foreldrene er skilt, men faren har et hus like i nærheten, og Mari bor vekselvis hos begge to. Moren er maler, og skiller seg ut fra de andre mødrene i det borgerlige strøket der de bor.

RELATERTE BØKER