Naturmannen og jeg

Naturmannen og jeg - Lene Julsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lene Julsen
DIMENSJON
3,95 MB
FILNAVN
Naturmannen og jeg.pdf
ISBN
2936037867464

BESKRIVELSE

Da journalist og skribent Lene Julsen traff Naturmannen i 2009, så hun for seg deres liv sammen, og barna de skulle få. Etter hvert gikk det opp for henne at kjæresten var et spesialtilfelle. En som snakket mer med sykkelen enn med henne. Som gjorde om gjesterommet til en klatrepark. Og som alltid ville ut og bort, dit det var grønt og øde. Å overbevise en Naturmann om at det var plass til et barn, skulle vise seg å bli like vanskelig som å gå Store Skagastølstind i stiletthæler.Naturmannen og jeg er en fandenivoldsk og rørende historie om å leve sammen når man befinner seg på hver sin planet. Med varmt hjerte og humoristisk distanse beskriver Lene Julsen den hårfine balansen mellom byliv og bark, og hvordan nye erkjennelser snur opp ned på hverdagen hennes og gjør at hun får et nytt syn på Naturmannens sære tilbøyeligheter. Og på seg selv.

Etter hvert gikk det opp for henne at kjæresten var et spesialtilfelle. En som snakket mer med sykkelen enn med henne. Kjøp Naturmannen og jeg fra Bokklubber Mann elsker kvinne.

Å overbevise en Naturmann om at det er plass til et barn, skal vise seg å bli like vanskelig som å gå Store Skagastølstind i stilletthæler. Kjøp Naturmannen og jeg fra Tanum Da journalist og skribent Lene Julsen traff Naturmannen i 2009, så hun for seg deres liv sammen, og barna de skulle få. Etter hvert gikk det opp for henne at kjæresten var et spesialtilfelle.

RELATERTE BØKER