Som om ingenting; bare om Vigdis Hjorth

Som om ingenting; bare om Vigdis Hjorth En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,81 MB
FILNAVN
Som om ingenting; bare om Vigdis Hjorth.pdf
ISBN
2646099176548

BESKRIVELSE

Vigdis Hjorth fyller 50, og kolleger og litterater hilser, vinker og smiler til en av våre mest markante forfattere. Samlingen forteller ikke hele den nakne sannheten, men viser hvorfor bøker som Anne + Jørgen er sant, Hva er det med mor og Om bare allerede regnes som klassikere. Både Hjorths særegne ordkunst og hennes spesielle rolle i norsk offentlighet belyses, med morsomme anekdoter om henne som menneske, kunstner og artist. Bidrag av Torgeir Rebolledo Pedersen, Thorvald Steen, Gro Dahle, Irene Engelstad, Olaug Nilssen, Per Buvik, Torgeir Schjerven, Nina Goga, Unn Conradi Andersen, Erling Aadland, Roman Linneberg Eliassen, Ellen Mortensen, Jo Eggen, Tore Brøyn, Inger Elisabeth Hansen, Dag Solstad, Arild Linneberg.

Romanen regnes blant Hjorths beste, og ble i en Dagbladet-serie sommeren 2006 kåret til en av de 25 beste romanene ... Kanskje har Hjorth bare diktet opp alt sammen, men det er ikke det inntrykket jeg sitter igjen med etter å ha lest Arv og miljø, i kombinasjon med øvrige utspill fra Hjorth. Om det skyldes en total feillesning fra min side, at det er tidsåndens hang til intimitet og personlig sladder som buktaler gjennom meg, tar jeg likevel sjansen: Slik ... Vigdis Hjorth, född 19 juli 1959 i Oslo, är en norsk författare.

Nå er en ny bok klar, om en lærer som må takle offentlighetens søkelys. Vigdis Hjorth har vært åpen om sin selvbiografiske metode. Men hun har også angret på sin åpenhet om denne metoden.

RELATERTE BØKER