Utrettelige ord

Utrettelige ord - Sara Margrethe Oskal | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sara Margrethe Oskal
DIMENSJON
5,72 MB
FILNAVN
Utrettelige ord.pdf
ISBN
2737777456395

BESKRIVELSE

Visdom fra en samisk lyriker. Flertydig og gåtefullt. Leker med tanker. Dette er en norsk gjendiktning av Sara Margrethe Oskals diktsamling "savkkuhan sávrri sániid". Gjendiktet til norsk av forfatteren.

Hans spesielle omsorg for barn og mødre med spesielle utfordringer ble et varemerke som har preget avdelingen. Eksempler på bruk av utrettelige i setninger. Vi fant 1 eksempler på bruk av ordet utrettelige i setninger på bokmål.Eksemplene er hentet fra blant annet bøker, blogger og kjente tidsskrifter.

Whispering Treasures, an anthology in English, Davvi Girji, 2012. Aperçu de littérature sami, redaktør og prosjektleder for Samisk Forfatterforening - Sámi Girječálliid Searvi, 2011. Ord.pris 6 080,-#72112536 Muttertrekker Hilti SIW 6AT-A22.

RELATERTE BØKER