Vernon Subutex; 2

Vernon Subutex; 2 - Virginie Despentes | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Virginie Despentes
DIMENSJON
12,24 MB
FILNAVN
Vernon Subutex; 2.pdf
ISBN
4187199133601

BESKRIVELSE

Den etterlengtede andreboka i det moderne mesterverket om Vernon Subutex.Den tidligere platesjappeinnehaveren Vernon Subutex tilbringer dagene rusa, febril og fjern på en parkbenk i Paris. Der utvikler det seg et kollektiv rundt ham - et fellesskap der folk finner vennskap, drikke og musikk. Samtidig strammer det seg rundt Vernon i dette andre bindet av Despentes' kritikerroste verk. Han sitter på en skatt, en hemmelighet og kanskje en udetonert bombe: videoopptakene fra den avdøde rockestjerna Alex Bleach, og enkelte skyr ingen midler for å få kloa i dem. Vernon Subutex-trilogien er et festlig og skarpt samtidsportrett som har tatt verden med storm. Første bok i trilogien ble kortlistet til Man Booker International i 2018, og Gøril Eldøen fikk Kritikerprisen for sin bejublede norske oversettelse.

Paris har sin bakside, den du ikke finner i turistbrosjyrer. Permanent lenke Skrevet av Kleppanrova 16 november, 2018 - 18:03 .

Kjøp Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen. ..

RELATERTE BØKER