Kinn og Kinnaspelet

Kinn og Kinnaspelet - Oddvar Isene | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Oddvar Isene
DIMENSJON
5,5 MB
FILNAVN
Kinn og Kinnaspelet.pdf
ISBN
6058541137163

BESKRIVELSE

Kinn, ytst mot storhavet i Sunnfjord, ein halvtimes båtreise frå Florø, har tre store attraksjonar: fjellformasjonen Kinnaklova, den gamle Kinnakyrkja i stein, og Kinnaspelet, eit av dei mest tradisjonsrike sogespel i landet. - Kinnaklova er eit av dei mest markante seglingsmerka på norskekysten. - Kinnakyrkja, bygd på 1100-talet, har historia si knytt til Sunnivalegenda, og har mykje felles med helgenstaden på Selja, litt lenger nord på kysten. - Kinnaspelet "Songen ved det store djup" er framført årvisst sidan 1985, og har samla eit publikum på kring 90 000 på friluftsscena innunder fjellet, med himmel og hav som kulissar. Denne boka fortel historia om Kinn, Kinnakyrkja og Kinnaspelet, og er også ein vegvisar i landskapet på den særmerkte øya. Rikt illustrert med foto og kart.

Sendes om 1 virkedag. Kjøp boken Kinn og Kinnaspelet av Oddvar Isene (ISBN 9788282400794) hos Adlibris.com.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kinnaspelet - Kinn, 6900 Kinn, Sogn Og Fjordane, Norway - Rated 4.9 based on 19 Reviews "Et fantastisk spill hverken meir eller mindre :-)" Kinnaspelet "Songen ved det store djup" er no eit av dei eldste historiske spelta i Noreg, tufta på same historie og same manus. 33 år med 132 famsyningar utan avbrekk og utan avlysing.

RELATERTE BØKER