Mester i ledelse og markedsføring

Mester i ledelse og markedsføring - Tore Walter Ruud, Johs Totland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tore Walter Ruud, Johs Totland
DIMENSJON
12,15 MB
FILNAVN
Mester i ledelse og markedsføring.pdf
ISBN
6299076394335

BESKRIVELSE

Bøkene Mester i ledelse og markedsføring og Mester i økonomistyring dekker læreplanen for fellesfagene i mesterutdanningen. Det er et stort utvalg av «drilloppgaver» i begge bøkene. Ekstra tverrfaglige oppgaver og løsningsskisser til mange av oppgavene finnes på forfatterens nettsted.http://home.no.net/johst

april Søknadsfrist; Studiestart 2020. Studiestart 2020.

forklare innholdet i markedsføringsbegrepet og gi en oversikt over den historiske utviklingen fra produksjonsorientert til kunde- og markedsorientert organisasjon I årsstudiet kan du velge mellom emner som organisasjon, bedriftsøkonomi I m/IKT og bedriftsøkonomi II, samfunnsøkonomi, forretningsjuss, ledelse, markedsføring og entreprenørskap. På årsstudiet i økonomi og ledelse undervises det i emner som er ment å danne basis for videre læring i det praktiske liv. Her finner du alt av informasjon om utdanning innen MARKEDSFØRING OG LEDELSE (Bachelor).Studiet går under: Økonomi, marked og administrasjon.Det er 1 registrert skole som tilbyr studiet, fordelt på 1 studiested.

RELATERTE BØKER