Gjør som Gud - bli menneske

Gjør som Gud - bli menneske - Stefan Gustavsson | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stefan Gustavsson
DIMENSJON
6,97 MB
FILNAVN
Gjør som Gud - bli menneske.pdf
ISBN
5577946464949

BESKRIVELSE

I denne boken ønsker forfatteren å gi et helhetsbilde av hva det vil si å være en kristen. Han stiller blant annet spørsmålet om åndelighet fører mennesket bort fra verden eller om det fører til en dypere forståelse av den.

Stefan Gustavsson Fører åndelighet mennesker bort fra verden? Eller fører åndelighet til en dypere forståelse av verden? Denne boken gir et helhetsbilde av hva det innebærer å være kristen - en slags moderne troslære. Gjør som Gud: Bli menneske! Dette hadde en luring skrevet med sprayboks på en murvegg et sted i Sverige. Kort, humoristisk og treffende.

Jesus levde slik. Nå er er det vår tur til å leve livet i inkarnasjonen. svenske boktittelen: «Gjør som Gud, bli sant menneske» eller gitt vår tilslutning til Grundtvigs utfordrende ord: «Menneske først og kristen så».

RELATERTE BØKER