Jernblod

Jernblod - Liza Marklund | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liza Marklund
DIMENSJON
9,30 MB
FILNAVN
Jernblod.pdf
ISBN
2783786835209

BESKRIVELSE

Gå ikke glipp av siste bok i serien om Annika Bengtzon. Annika Bengtzons søster, Birgitta, har forsvunnet. Det siste livstegnet fra henne er en SMS: Annika, hjelp meg! Samtidig ser papirutgaven av Kvällspressen ut til å gå i graven. Med mindre et mirakel skjer, kommer sjefredaktør Anders Schyman til å gå inn i historien som mannen som la ned den svenske journalistikken. En profilert rettssak om et bestialsk mord på en uteligger pågår mens dagene går og Birgitta forblir savnet.

Kjøp boken Jernblod av Liza Marklund (ISBN 9788241911675) hos Adlibris.com. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp Jernblod fra Bokklubber Gå ikke glipp av siste bok i serien om Annika Bengtzon.

Og som lesere får vi spenning, drama og alt det andre vi forventer av en bok fra Liza Marklund. Historien er spennende og språket er som sedvanlig godt.

RELATERTE BØKER