Leksikon over norske rud-namn frå mellomalderen

Leksikon over norske rud-namn frå mellomalderen - Margit Harsson | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Margit Harsson
DIMENSJON
4,30 MB
FILNAVN
Leksikon over norske rud-namn frå mellomalderen.pdf
ISBN
3106244686008

BESKRIVELSE

Boken inneholder mer enn 3000 bostedsnavn med endingen -rud som har blitt til i perioden 1000-1350. Den oppgir forskjellige skriftformer av navnet og språklige kommentarer om navnets opphav og eventuelt hvordan det har endret seg med tiden. Med litteraturliste og registre.

i ein periode med sterk folkevekst og nyrydding av gardar. Forskjellene i vår motstandskraft avhenger av i hvilken grad vi opplever tilværelsen som meningsfull, forståelig og håndterbar.I Helsens mysterium, som for første gang foreligger i norsk oversettelse, diskuterer Antonovsky hvordan vår opplevelse av sammenheng utvikles og vedlikeholdes. Forord ved Maurice Mittelmark og Tove Bull. Noen klokkeslag fra Hagakirkens klokketårn rører ved noe dypt inne i ham, ...

0 Handlekurv Leksikon over norske rud-namn frå mellomalderen. Margit Harsson.

RELATERTE BØKER