Samtaler med venner

Samtaler med venner - Sally Rooney | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sally Rooney
DIMENSJON
4,28 MB
FILNAVN
Samtaler med venner.pdf
ISBN
6584840028931

BESKRIVELSE

En skarp og humoristisk roman om to unge kvinners vennskap, om sex, løgn ambisjoner og voksenlivets selvbedrag.Frances går på universitetet og har praksisplass hos en litterær agent i Dublin. Hennes beste venninne og tidligere kjæreste er den pene og selvopptatte Bobbi. De skriver poesi og opptrer sammen, og en kveld møter de fotografen Melissa og hennes mann, skuespilleren Nick. Den begavede, men distanserte Frances fascineres mot sin vilje av det eldre paret. Det som begynner som en uskyldig flørt med Nick, utvikler seg snart til et dypere forhold. Et komplisert spill med skiftende lojaliteter og kjærlighetsforbindelser utfolder seg mellom de fire. Frances og Bobbis vennskap begynner etter hvert å slå sprekker, og Frances får det stadig vanskeligere med å bevare sin kjølig distanse.Samtaler med venner er fortalt med stor stilsikkerhet, varme og følelsesmessig innsikt i livet til dagens unge voksne.«Så god at jeg kjente noe som minnet om sorg det øyeblikket jeg hadde lest den ferdig ... Glitrer av humor, medfølelse, innsikt og sannhet ... Rooney deler Plaths evne til å tydeliggjøre en feminin bevissthet og det er det beste jeg har lest om hva det innebærer å være ung og kvinne akkurat nå»Daily mail«En avhengighetsskapende, morsom og sannferdig debutroman om kjærlighet og litteratur."Metro"En dynamisk debutroman om de rotete, overlappende relasjonene mellom fire fengslende karakterer. Irish Times«Dette er en roman som passer til Lena Dunhams Girls, Phoebe Waller-Bridges Fleabag, Noah Baumbachs Frances Ha ... Jeg kan nesten ikke vente på det neste fra Sally Rooney.» Sunday Times«Et blendende nytt talent.»Mail on Sunday«Rooney skriver med en slik letthet, en perfekt distanse som gjør at hun lykkes med å fange alt det moderne uten at det virker påtatt og patetisk, det virker naturlig, det virker helt virkelig.»Expressen"Ung kvinne innleder en affære med elder, gift mann - hvor mange ganger har man ikke hørt den intrigen før? Men irlendske Sally Rooney vekker liv i en død sjanger og skaper umiddelbar gjenkjennelse med sin knivskarpe fortelling om Bobbi, Frances, Nick og Melissas flytende relasjonsgrenser.»Svenska Dagbladet

«Så god at jeg kjente noe som minnet om sorg det øyeblikket jeg hadde lest den ferdig ... Det blir starten på et intrikat spill med kjærlighetsforbindelser som utfolder seg mellom de fire involverte. Skiftende lojalitet og kompliserte følelser gjør at vennskapet mellom Frances og Bobbi etter hvert slår sprekker.

«Samtaler med venner» er en roman om klasse, politikk, vennskap, sex, kjærlighet og sjalusi. Omtalen er utarbeidet ... FuelBox VENNER Dette er boksen for deg som ønsker gode samtaler sammen med gode venner.

RELATERTE BØKER