Hip hop Amerika

Hip hop Amerika - Nelson George | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nelson George
DIMENSJON
5,86 MB
FILNAVN
Hip hop Amerika.pdf
ISBN
9039780790140

BESKRIVELSE

Klassikeren Hip hop Amerika gir et innblikk hvordan hiphopens estetikk ble skapt og forvandlet, og hvordan den påvirket Amerika (og verden) gjennom de tre siste tiårene av det 20. århundre. Boken handler om den samfunnsomveltende kollisjonen som har funnet sted i løpet av de to siste tiårene mellom svart ungdomskultur og massemedia, om oppdagelsen (og kanskje kapringen) av svarte ungdommer som skapere og forbrukere. Inne i sitt fjerde tiår er hiphopens innflytelse allestedsnærværende. Hiphop har overlevd alle sine kritikere og har til og med overrasket sine mest trofaste tilhengere ved alltid å forandre seg, og ved å utvide publikumsbasen sin ved hver forandring. Sannheten er at hiphop - i alle sine mange uttrykk - har gjenspeilet (og internalisert) problemene i samfunnet vårt så til de grader at kulturen har vokst fra å være et rent minoritetsuttrykk til å bli en verdsatt del av storsamfunnet. Denne kulturen vi har gitt merkelappen hiphop har rett og slett vært i sentrum av svært mye, og troskapen til hiphopens sanne troende er ikke bare dyp - den ser ut til å være livsvarig. OM FORFATTEREN Nelson George har skrevet ti bøker om afroamerikansk kultur og fire romaner. Han har mottatt to ASCAP-Deems Taylor priser, en Grammy, og to American Book Award priser fra The Before Columbus Foundation. Nelson George har skrevet for et mangfold av blader og han har skrevet og produsert en rekke TV-programmer samt to spillefilmer. I 2007 debuterte han som filmregissør med TV-filmen Life Support på HBO. Han ble født i Brooklyn, New York, hvor han fortsatt bor.

Boken handler om den samfunnsomveltende kollisjonen som har funnet sted i løpet av de to siste tiårene mellom … Hip-Hop (auch Hiphop) ist eine Musikrichtung mit den Wurzeln in der afroamerikanischen Funk- und Soul-Musik.Der Rap (Sprechgesang), der aus den jamaikanischen Tradition des Toasting entstand, das Samplen und das Scratchen sind weitere Merkmale dieser aus den afroamerikanischen Ghettos der USA stammenden Musik. Der Begriff Hip-Hop geht (je nach Quelle) entweder auf Lovebug Starski oder DJ ... Music video by Chamillionaire performing Hip Hop Police.

Jump to navigation Jump to search. Wikimedia Commons has media related to Hip hop music groups from the United States: Subcategories.

RELATERTE BØKER