I pakt med tiden

I pakt med tiden - Harald L. Tveterås | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harald L. Tveterås
DIMENSJON
5,7 MB
FILNAVN
I pakt med tiden.pdf
ISBN
4376342172821

BESKRIVELSE

Harald L. Tveterås forteller forlagets historie og utvikling fra Jørgen W. Cappelen startet forlagsdriften i 1829 til det feiret 150 år i 1979. Utviklingen av selve forlaget og forlagets utgivelsespolitikk ses hele tiden i sammenheng med den sosiale og kulturelle utviklingen i samfunnet for øvrig.

Tveterås (ISBN 9788202043100) hos Adlibris.com. Fri frakt.

Posted on 23 January 2018 by Nyhet in Aktuelt // 10 Comments Warszawapakten, tidligere militær- og sikkerhetspolitisk allianse mellom Sovjetunionen og de kommunistiske landene i Øst-Europa. Alliansen var under den kalde krigen det østlige motstykket til de vestlige landenes forsvarsallianse, Atlanterhavspakten (NATO).Warszawapaktens grunnlag, en «traktat om vennskap, samarbeid og gjensidig bistand» ble undertegnet 14. De ti bud i lovpakten var skrevet på steintavler, som med tiden forsvant.

RELATERTE BØKER