Pårørende

Pårørende - Reidunn Gøthesen Scherpf | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Reidunn Gøthesen Scherpf
DIMENSJON
10,43 MB
FILNAVN
Pårørende.pdf
ISBN
3094986606159

BESKRIVELSE

I ganske nøyaktig tre år var jeg en pårørende til min mann som fikk kreftdiagnosen. Vi gikk igjennom en ukjent reise. Regien i våre liv ble overtatt av mennesker vi aldri før hadde truffet, av fagfolk i helsevesenet, kommunen og NAV. Mange ganger hadde jeg en følelse at vi var statister i livets teater, hvor handlingsforløpet var utenfor vår kontroll. Boken er en veiviser i de ulike aspektene; de menneskelige og de praktiske. En reise som sluttet for min mann, men som for meg ikke er slutt enda. Fordi jeg lever.

Hos oss på pårørendesenteret har vi tid til å lytte, og kan veilede og støtte deg i den situasjonen du står i. Vi er et kompetansesenter for helsepersonell og kan tilby informasjon og undervisning om pårørendesamarbeid. Som pårørende er det viktig at du setter deg inn i både dine egne og den slagrammedes rettigheter.

NHI.no arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Ansvarlig redaktør.

RELATERTE BØKER