Tre ønsker

Tre ønsker - Liane Moriarty | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liane Moriarty
DIMENSJON
4,36 MB
FILNAVN
Tre ønsker.pdf
ISBN
3564235193915

BESKRIVELSE

En varm og sprudlende historie om søskenkjærlighet og vennskap.I denne absurde og morsomme romanen til Liane Moriarty følger vi Kettle-trillingene gjennom deres 33. leveår, et år preget av søskensjalusi, drama og hvor frustrerende det kan være å alltid være del av en trio. Lyn er den suksessfulle karrierekvinnen, fanget i en hverdag hvor alt er nøye planlagt og satt inn i to do-lister. Cat, som prøver å få barn, har nettopp oppdaget en grufull hemmelighet om ekteskapet sitt og befinner seg i en helt ny tilværelse. Bohemen Gemma, som vanligvis avslutter et forhold når det har gått 6 måneder, og som ikke har et eget sted å bo, er muligens endelig klar for den virkelige kjærligheten? Absolutt alt går feil den kvelden de skal feire 33 årsdagen på en fancy sjømatsrestaurant. Hemmeligheter avsløres, og middagen som skulle være en hyggelig feiring ender med en høylytt krangel og en tur på akuttmottaket!

31. januar, 2019 Tre av fire sier ja til innføring av aldersgrense på energidrikker, viser fersk undersøkelse fra Forbrukerrådet.

særlig tre utdanningsretninger som peker seg ut når ekspertene svarer på hva de mener vil være trygge valg hvis man ønsker seg jobbsikkerhet. En av tre ønsker å jobbe til de er 70 NTB. 03.03.2020.

RELATERTE BØKER