Karbonforbindelser

Karbonforbindelser - Jon Ståle Ritland | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Ståle Ritland
DIMENSJON
6,84 MB
FILNAVN
Karbonforbindelser.pdf
ISBN
9306733086328

BESKRIVELSE

Karbonatomet er forutsetningen for alt liv. Og hos Jon Ståle Ritland blir det utgangspunktet for stor poesi. Med en sterk nærhet til leseren behandler diktene alt fra livets opprinnelse og tiden som går, fra klimaspørsmål til enkeltmenneskets erfaringer. Det føles som om poeten har ett øye i teleskopet og ett øye i mikroskopet. Karbonforbindelser er en vakker og perspektivrik diktsamling.

Karbon finnes i planter, trær, jord, fjell, dyr og mennesker. Karbon, som en del av gassen CO 2, er også vesentlig for å regulere klimaet på jorda..

Med en sterk nærhet til leseren behandler diktene alt fra livets opprinnelse og tiden som går, fra klimaspørsmål til enkeltmenneskets erfaringer. Les mer ... Karbonforbindelser- med noen unntak Organisk kjemi.

RELATERTE BØKER