Garden under jorda

Garden under jorda - Brynjulf Jung Tjønn | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Brynjulf Jung Tjønn
DIMENSJON
3,7 MB
FILNAVN
Garden under jorda.pdf
ISBN
6556451742523

BESKRIVELSE

Dikta i denne samlinga er forankra i ei verd som dei fleste vil kjenne igjen. Vi ser ein gard omgitt av husdyr og gardbrukarar. Men diktas uttrykk for einsemd og lengt kan også vere fabulerande. Til dømes legg bondesonen kjøtslintrer i jorda i håp om at dei vil vekse fram til det tittelen skildrar: Garden under jorda. Han ønsker å bli forstått, å bli sett, å skape og forme eit liv. Utdrag frå samlinga: [...]det var berre meg og far igjen på gardenog eg tenkte på den siste haustdagensom glei over frå det lysaste mildetil den mørkaste kuldenfrå kjøtet var frakta inn i husettil veden var kløyvdskifta årstidamed eit øksehogg

159,-Veil. pris: 179,-Spar: 20,-Dikta i denne samlinga er forankra i ei verd som dei fleste vil kjenne igjen.

Både uorganisk løsmateriale, som sand, og organisk materiale, som for eksempel humus, regnes som jord. Hulrommene (porene) mellom de faste partiklene er fylt med jordluft og jordvann.

RELATERTE BØKER