Livet på scenen

Livet på scenen - Nina Kraft | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nina Kraft
DIMENSJON
6,44 MB
FILNAVN
Livet på scenen.pdf
ISBN
8170344434283

BESKRIVELSE

«All the world's a stage, and all men and women merely players.» Shakespeare sa det i As You Like It, men er det sant i dag - i helt direkte betydning? Kjenner vi oss igjen ved å se personer agere på en scene? Spiller rollefigurene ut våre egne konflikter og seire og nederlag, vår sorg, våre ambisjoner, vår skyld og anger, vår virketrang og vår livskraft, slik at vi tilskuere kjenner oss igjen? Eller er teatret utdatert som arena for erkjennelse, danket ut av film, TV, nettspill og andre nyere fenomener?Magasinet Plot har tatt sjansen på at det ennå er liv i teatret - en av de eldste kunstarter - og sett en rekke nyere oppsetninger på norske scener med innholdsbriller. Det er altså ikke primært hvordan teaterstykkene er bygget opp og iscenesatt som her er vurdert, men hva man som publikummer kan dra ut av dem av de spørsmål som vi alle baler med i våre egne liv. Bevisst har magasinet valgt både eldre dramaer og nyere dramatikk. Plot-journalist Nina Kraft tok med seg en person som gjest til hvert teaterstykke, og intervjuet vedkommende etterpå:-Hva fikk du ut av dette? -Ble du berørt?-Hvilken betydning har det for oss i dag?

Hansen, Petter Skavlan og Toralv Maurstad. Gjennom en lang karriere har Toralv Maurstad gitt liv til hele spekteret av dramatiske figurer.

... Live Surfer Joe Summer Festival 2015 - Duration: 21:38.

RELATERTE BØKER