Psykisk helsearbeid i nye sko

Psykisk helsearbeid i nye sko En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,37 MB
FILNAVN
Psykisk helsearbeid i nye sko.pdf
ISBN
5888927925814

BESKRIVELSE

Dette er en fagbok med bidrag fra både fagfolk og brukere som diskuterer kvalitet, helhet og sammenheng i hjelpeapparatet, og hva som er god hjelp. Boken handler om: hjelpere som er mestrings- og ressursorienterte, og som fokuserer på brukernes hverdagsliv brukere som ønsker å bli sett som hele mennesker, i relasjoner og sammenhenger hvor noen tror på dem tjenester som er tilgjengelige og fleksible kunnskapsbaserte hjelpetiltak Boken bygger videre på Tusenkunstnerne fra 2000, og beskriver sentrale perspektiver i det nye, lokalbaserte psykiske helsearbeidet for voksne. Vi ser ut til å nå de kvantitative målene i Opptrappingsplanen, men sliter med å nå de kvalitative. Rusreformen legger også føringer for helse- og sosialtjenestene. Boken er rettet mot studenter ved høgskoler og universiteter, og fagfolk som arbeider med mennesker med psykiske problemer. Den er særlig relevant innenfor helse- og sosialfag og aktuell for videre- og etterutdanninger på disse fagområdene. Arve Almvik er psykiatrisk sykepleier og arbeider som førstelektor og nettverkskoordinator ved Høgskolen i Sør-Trøndelag. Lisbet Borge er spesialrådgiver ved Modum Bad og førstelektor ved Høgskolen i Hedmark.

1 - 2 av 2. Tittel: Psykisk helsearbeid i nye sko, Forfatter: Almvik, Arve og Borge, Lisbet (red.), Omtale: Dette er en fagbok med bidrag fra både fagfolk og brukere som diskuterer kvalitet, helhet og sammenheng i hjelpeapparatet, og hva som er god hjelp. Boken handler om: • hjelpere som er mestrings- og ressursorienterte, og som fokuserer på brukernes hverdagsliv... Psykisk helsearbeid i nye sko er en flott bok.

Etter å ha gjort det, sitter jeg med et klart inntrykk av at folka bak disse bøkene skal ha mye kred for å ha bidratt substansielt til utviklingen av feltet og faget. Kjøp 'Psykisk helsearbeid i nye sko' av Arve Almvik fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788245003925 Psykisk helsearbeid i nye sko Bidragsytere Bidragsytere Arve Almvik Redaktør.

RELATERTE BØKER