Reiser i krigens skygge

Reiser i krigens skygge - Inger Østenstad, Hawdam Jaf | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Inger Østenstad, Hawdam Jaf
DIMENSJON
4,17 MB
FILNAVN
Reiser i krigens skygge.pdf
ISBN
5525207206057

BESKRIVELSE

Dette er en bok om en norsk-kurdisk families opplevelser og reiser i et år i Irak. Med utgangspunkt i Hawdams hjemby Slemani i Kurdistan, forteller de om sin hjemreise til et nytt land bak okkupasjonens frontlinjer - det egentlige Irak utenfor fjernsynskameraenes rekkevidde."Reiser i krigens skygge" er en historie om den voldelige fortiden og folkets lidelse, om et land preget av indre stridigheter og religiøse motsetninger, om kaos, framtidshåp og hvordan livet fortoner seg etter krigen.Etter Saddams fall er Irak et land i støpeskjeen. Forfatterne forteller med stor nærhet og innlevelse om menneskene de møter. De legger ut på farefulle reiser og skildrer mange dramatiske enkeltskjebner. Gjennom disse møtene og konsise historiske tilbakeblikk, dannes et tidsaktuelt og sammensatt portrett av et krigsherjet land.

Krig skaper kaos, og kaos skaper gode forutsetninger for sadister som vil leve ut sine fantasier med minimal risiko for å bli tatt. Handlingen i «Djevelens fjær» ligger nok nærmere virkeligheten enn vi skulle ønske, sier Minette Walters. Buy Reiser I Krigens Skygge: Et ar I Irak by (ISBN: 9788204093479) from Amazon's Book Store.

Med utgangspunkt i Hawdams hjemby Slemani i Kurdistan, forteller de om sin hjemreise til et nytt land bak okkupasjonens frontlinjer - det egentlige Irak utenfor fjernsynskameraenes rekkevidde. Reiser i krigens skygge er en historie om kurdernes lidelser, et land preget av indre stridigheter og religiøse motsetninger, om kaos, framtidshåp og hvordan livet fortoner seg etter krigen. Irak er et land i støpeskjeen etter Saddams fall.

RELATERTE BØKER