Uønsket; mennesket i sorteringens tid

Uønsket; mennesket i sorteringens tid - Erik Lunde | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erik Lunde
DIMENSJON
4,26 MB
FILNAVN
Uønsket; mennesket i sorteringens tid.pdf
ISBN
6320867418563

BESKRIVELSE

Overalt finnes det mennesker som er uønsket på grunn av hvem de er. Vi kan alle bli valgt bort. Erik Lunde tar utgangspunkt i åtte, bokstavelig talt, livsfarlige ideer som i stadig større grad preger debatten om hva et menneske er og hva som gir et menneskeliv verdi. Boken er et forsvar for likeverd og mangfold.

Erik Lunde har skrevet en svært viktig bok. Kjøp 'Uønsket, mennesket i sorteringens tid' av Erik Lunde fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788293368359 mennesket i sorteringens tid.

For å gjøre research, reiste han til India for å finne ut hvor det ble av de 50 millionerne jenter som mangler i den indiske befolkningen. Kjøp Uønsket fra Tanum Overalt finnes det mennesker som er uønsket på grunn av hvem de er. Vi kan alle bli valgt bort.

RELATERTE BØKER