Disippelliv

Disippelliv - Greg Ogden | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Greg Ogden
DIMENSJON
12,80 MB
FILNAVN
Disippelliv.pdf
ISBN
2258680167692

BESKRIVELSE

Ingen blir født som disippel. Disippel blir man gjort til. Som Jesus sa: «Gå og gjør ... disipler!» Men hvordan? Disippelgjøring en målbevisst praktisering av den kristne tro i fellesskap med andre, med sikte på modning og multiplisering. Tiden har kommet for å gå dypere i vandringen med Gud i menigheter, i hjem og på læresteder. Ingen er ferdig disippelgjort i betydningen utlært. Det betyr at alle - uansett hvor lenge vi har vært kristne - kan hjelpe hverandre! Greg Ogden anbefaler disippellivgrupper på 3-4, og boka hans dekker et innholdsmessig kjernepensum over 25 kapitler om det nye livet i Jesus. Livspraksis og solid teologi går hånd i hånd.

Sendes innen 3-5 virkedager. Kjøp boken Disippelliv av Greg Ogden (ISBN 9788252002836) hos Adlibris.com.

X-Sport & Friluft, Disippelliv, Fitness & Helse, Global Misjon og Multisport & Fotball. DISIPPELLIV, INGEN MÅ UTNYTTE SIN BROR I denne skolesituasjonen lærer og vokser vi ikke bare ved å høre men også ved å gjøre. Disippel-livet skal leves.

RELATERTE BØKER