En flik av Hellas

En flik av Hellas - Arve Torkelsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arve Torkelsen
DIMENSJON
7,83 MB
FILNAVN
En flik av Hellas.pdf
ISBN
3784228560435

BESKRIVELSE

Boken gir en skildring av Hellas litt utenom de mest populære turistmålene, fra nord- og sentral-Hellas via Peloponnes og den lille øya Gavdos, Europas sørligste punkt. Forfatteren tar oss blant annet med til Hotel Belle Helene, kjendishotellet i Mykene, gamlebyen Rethymno på Kreta og halvøya Mani på Pelopennes, kjent for blodhevn og æresdrap.

(Bok, DVD, Lydbok, etc.) ... La oss tillate oss å være vansindige utopister et lite øyeblikk: Norge kunne donert bort en liten flik av Oljefondet for å dekke tilbakebetalingene for grekerne det neste halvåret. Norsk pengehjelp ville motvirket den temmelig utbredte europeiske forestillingen (som er underkommunisert her til lands) om at Norge holder seg utenfor EU fordi vi er egoister som ikke vil dele vår veldige rikdom. Det ble ja takk begge deler, men mest ja til FN og bare en flik til Hellas.

mars 1883 greg. i Heraklion, Kreta, død 26.

RELATERTE BØKER