Et leskur for vinden

Et leskur for vinden - Mia Berner | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mia Berner
DIMENSJON
4,40 MB
FILNAVN
Et leskur for vinden.pdf
ISBN
4663162432435

BESKRIVELSE

Et leskur for vinden er Mia Berners første diktsamling og består av dikt og prosadikt.Som prosapoet har Mia Berner en umiskjennelig signatur med en egen optikk og setningsrytme, full av filosofiske nyanser og maleriske detaljer. Diktene har ofte en bakenforliggende fortelling. Men hun skriver også tankedikt om kjærligheten, savnet, sorgen og døden. Hun fremtrer som sentrallyriker i temaene hun behandler, men tonen er informativ og antipatetisk. «Form er forresten innhold nok», skriver hun.Flere av diktene har vært trykt i bøker, tidsskrifter og aviser tidligere, men i løpet av de siste leveårene bearbeidet og redigerte Mia Berner diktene kraftig. Steinar Opstad har skrevet etterordet.

Nå må skuret rives, fordi kommunen skal sette opp et nytt skur selv. Et leskur for vinden. Mia Berner.

Dersom hegnet er stort nok er det en fordel for hestene å få et skur eller tak de kan gå inn under. Mia Berner (født 13. juni 1923 i Stavanger, død 9.

RELATERTE BØKER