Organisasjonsbilder

Organisasjonsbilder - Gareth Morgan | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gareth Morgan
DIMENSJON
4,60 MB
FILNAVN
Organisasjonsbilder.pdf
ISBN
8779442307102

BESKRIVELSE

Dyktige problemløsere har evnen til å "lese" og forstå de ulike situasjonene de møter i sitt arbeid. De er åpne, fleksible og i stand til å analysere problemene ut fra mange og uvante synsvinkler. Gareth Morgans bok "Organisasjonsbilder" er skrevet ut fra overbevisningen om at denne kunsten kan læres. Han tar utgangspunkt i at organisasjoner er mange ting på en gang og at vi kan bruke ulike bilder eller metaforer som redskaper til å forstå dem. Dette kan sette oss på sporet av alternative og utradisjonelle løsninger.

På randen av ledelse Frode Hübertz Haaland , Frode Dale På randen av ledelse er den første boka på norsk om førstegangsledelse. Boka bygger på resultater fra nyere forskning på ledelsesfeltet og er en veiviser inn i alle d... Del gratis sammendrag, gamle eksamener, foredragsnotater, løsninger og mer!! Organisasjonsbilder Organisasjonsbilder innføring i organisasjonsteori.

89-159 (70sider) Diverse artikler samlet i kompendium. € Organisasjonsteori for offentlig sektor .

RELATERTE BØKER