Pedagogikk for sosialfagene

Pedagogikk for sosialfagene - Torkjell Sollesnes | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torkjell Sollesnes
DIMENSJON
8,88 MB
FILNAVN
Pedagogikk for sosialfagene.pdf
ISBN
1232779352563

BESKRIVELSE

Denne boka har fokus på hvorfor pedagogisk kunnskap er nyttig i sosialfaglig arbeid. Det er alltid et læringselement i arbeidet mellom en sosialarbeider og en bruker som har et hjelpebehov, og boka legger til grunn et relasjonelt pedagogisk perspektiv for dette læringsarbeidet. Den framhever at læringen foregår mellom aktører, og relasjonen mellom disse får betydning for kvaliteten i læringsarbeidet. Boka henvender seg primært til studenter på bachelornivå innenfor sosialfagene. Den er også aktuell for alle som er opptatt av læringsarbeid med ulike grupper eller enkeltpersoner.

I det tjueførste århundre dreier dette seg om enorme kunnskapsmengder. Pedagogikk for sosialfagene. Torkjell Sollesnes.

ISBN 9788205487871 ... 102943 GRMAT Pedagogikk for sosialfagene 130101#2.indd 5 31.01.13 13:18. 6 Pedagogikk for oSSialfagene [start kap] kaPittel 1 Introduksjon Om mennesket skal lære å gjøre mye riktig Må det også få lov å gjøre feil Om mennesket gjør feil, må det få spørre om det som er viktig Pedagogikk er et bredt fagfelt som tar for seg menneskelig læring og kunnskapsutvikling.

RELATERTE BØKER