Dikt i utvalg

Dikt i utvalg - Gunnar M. Roalkvam | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar M. Roalkvam
DIMENSJON
7,59 MB
FILNAVN
Dikt i utvalg.pdf
ISBN
9886915564494

BESKRIVELSE

"Dikt i utvalg" består av en stor samling dikt fra Stavanger-forfatteren Gunnar M. Roalkvams fem diktsamlinger "Samfunnsvafler", "Snøklokker", "På sykkel mot stjernene", "Ein dråbe i havet" og "Bedrøvelige bedrag", i tillegg til flere ikke tidligere publiserte dikt. Humor, skarpe observasjoner og lengselen etter et mer menneskelig samfunn har preget Roalkvams poesi siden debuten og har gjort ham til en folkepoet. Han er også kjent som tekstforfatter for blant annet Stavangerensemblet, Svein Tang Wa, Sigvart Dagsland og Vamp. Flere av disse sangtekstene er gjengitt i boken. Mange av diktene er illustrert med flotte tegninger av Per Dybvig. Gunnar M. Roalkvam (f. 1951) er historiker og samfunnsviter. Han debuterte som lyriker i 1981 med "Samfunnsvafler" og har senere skrevet flere diktsamlinger, skuespill, en rekke fagbøker og sangtekster.

Dikt i utvalg (2008) og Uten film i kameraet (2010) Resepsjonen av Robert Frost er tiltagende i USA. I de siste årene er det kommet nye biografier, bindsterke verk av ­brev­ene hans, nytolkninger av diktene hans.

Kjøp boken Dikt i utvalg av Gunnar M. Roalkvam (ISBN 9788281400757) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER